Utsäde - eget resultat

Med e-tjänsterna Utsäde - eget resultat får du på ett enkelt sätt tillgång uppgifter om dina fältbesiktningar, certifieringar och analyser.

I e-tjänsten Certifiering och analys får du tillgång till anmälan om certifiering och kan se resultat och beslut för certifieringar och analyser anmälda från och med 2018-05-07.

I e-tjänsten Fältbesiktningar kan du göra anmälan om fältbesiktning samt se resultat och beslut från och med 2019.

Driftinformation: Det kan vara störningar i e‑tjänsten på grund av underhålls­arbete onsdagen den 7 juni klockan 17–22.

Om du har problem med att logga in , kontakta oss.

Logga in med e-legitimation

För att logga in i tjänsten behöver du en e‑legitimation, till exempel mobilt BankID eller Freja eID. E‑legitimationen är personlig och knuten till ditt personnummer. Kontakta din bank för BankID eller besök webbplatsen Freja för Freja eID.

Behandling av personuppgifter

Jordbruksverket behandlar de personuppgifter som du lämnar i anmälan för ändamålen registrera och hantera uppgifter för beslutshantering, uppföljning och tillsyn.

Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är myndighetsutövning. Uppgifterna behandlas elektroniskt. De personuppgifter vi behandlar om dig delas med andra myndigheter för motsvarande ändamål i enlighet med vad som följer av EU-lagstiftning, lag eller förordning.

Jordbruksverket kommer att lagra uppgifterna i enlighet med vad som gäller för myndigheters arkivhantering. Kontakta kundtjänst om du vill ha tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig.

Senast granskad: 2022-05-31