Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.1.3
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.1.3 Tid: 20200213-1514

Bevakning via RSS-flöde

Genom att bevaka nyheter via RSS-flöden kan du på ett smidigt sätt få information om nyheter på jordbruksverket.se utan att besöka webbplatsen. Din RSS-läsare håller reda på när den nya informationen du prenumererar på har publicerats. Så fort en ny nyhet publiceras på jordbruksverket.se uppdateras även din RSS-läsare.

Nyhetsbrev i pdf-format


Nästan alla våra nyhetsbrev är i pdf-format. Tänk på det om du vill använda din telefon för bevakning via RSS.

Hur kommer jag igång med RSS?


För att ta emot RSS behöver du en RSS-läsare. Nyare versioner av de vanligaste webbläsarna kan hantera RSS. Det finns även fristående program, som enbart läser RSS, som du kan ladda hem och installera. Enklast är att ladda ner och installera ett sådant program som är gratis och fungerar på en vanlig PC eller Mac.  Även vissa e-postprogram kan ta emot RSS.

När programmet är installerat registrerar du adresserna till de RSS-flöden du vill följa (se ovan). RSS-läsaren laddar sedan hem dessa direkt till dig så att du ser att en uppdatering har skett, utan att själv behöva gå till jordbruksverket.se och titta.

Den här symbolen visar att ett RSS-flöde finns och ger dig den länkadress du använder för att starta prenumerationen.

Kundtjänst

Vi har öppet helgfria vardagar

   måndag–torsdag 8.00–16.30

   fredag 8.00–16.00

0771-223 223

Fråga oss via webbenlänk till annan webbplats

Skicka e-post

Fråga oss via webben